Week 43

NL | EN

Maandag 21


Basismenu

LOOF lunch buffet


Soep

Oma Jenny’s Harrisa soep, met kikkererwten en linzen


Warm gerecht

Japanse slow cooked kippen dijen met yakatori saus, sesam en gewokte groenten


Warm gerecht (vega)

Vega kip met yakatori saus, sesam en gewokte groenten


LOOF

Dinsdag 22


Basismenu

LOOF lunch buffet


Soep

Laurence zijn Surinaamse pinda soep met taugé


Warm gerecht

Surinaamse roti met Beemster aardappelen en boeren kip


Warm gerecht (vega)

Vega roti met tempeh en kousenband


LOOF

Woensdag 23


Basismenu

LOOF lunch buffet


Soep

Italiaanse tomaten soep


Warm gerecht

Ambachtelijke Lasagne met verse groenten en Parmezaanse kaas


Warm gerecht (vega)

Gegrilde groenten lasagne met classic tomaten saus en Parmezaan


LOOF

Donderdag 24


Basismenu

LOOF lunch buffet


Soep

Wortel gember soep


Warm gerecht

Langzaam gegaarde runde stoof, sjalotten en Hollandse groenten met rodekool stamppot.


Warm gerecht (vega)

Gestoofde Ratatouille van Aubergine courgette, met olijfolie Parmezaan puree


LOOF

Vrijdag 25


Basismenu

LOOF lunch buffet


Soep

Romige Champignon soep


Warm gerecht

Penne Pesto, Twentse Mozzarella, zoete Cherry tomaat en gerilde aubergine


LOOF